jmikulc5 objavljeno: 19. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2011. Naime predao sam dokumente za priznavanje HRVI 12.2005. u svibnju 2007 sam bio na komisiji i uslijed nedostatka liječničkih nalaza odbili su mi priznati status, te rekli da kad budem predavao žalbu da priložim te nalaze. Kako sam ja odbijao liječenje u to vrijeme, zanima me da li ja sada mogu ponovo tražiti da idem na komisiju iako je prošlo puno vremena. Pozdrav!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 19. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. jmikulc5 je napisao: Naime predao sam dokumente za priznavanje HRVI 12.2005. u svibnju 2007 sam bio na komisiji i uslijed nedostatka liječničkih nalaza odbili su mi priznati status, te rekli da kad budem predavao žalbu da priložim te nalaze. Kako sam ja odbijao liječenje u to vrijeme, zanima me da li ja sada mogu ponovo tražiti da idem na komisiju iako je prošlo puno vremena. Pozdrav!! Možete, u teoriji postoji mogučnost ali trebali bi imati medicinsku dokumetaciji o liječenju u kontinuitetu od tada do danas da bi vam na komisiji priznali status hrvi-a ili barem zadnje dvije godine da imate kontinuitet liječenja . Probajte podnesite ponovo zahtjev, otiđite tamo di ste podnosili i prvi puta , predajte svu dokumentaciju koju traže i čekajte. Inače tako ide tko bude odbijen na 1. st komisiji za priznavanje statusa hrvi-a, nakon 2 godine može ponovo podnjeti zahtjev za izlazak pred 1.st komisiju ali u te zadnje 2 godine mora imati kontinuitet liječenja da se može nadati ičemu na komisiji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kupski91 odgovoreno: 19. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. Kompa, dali misliš da je to moguće bez obzira na famoznu "zakašnjelost" s obzirom da je ipak prvi put predano prije 2006 ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 19. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. kupski91 je napisao: Kompa, dali misliš da je to moguće bez obzira na famoznu "zakašnjelost" s obzirom da je ipak prvi put predano prije 2006 ? Moguće je. Bitno i jedino važno je medicinska dokumentacija, da je lječenje u kontinuitetu. On je predao zahtjev prije zakonskog roka i s obzirom na to mogao je ponovno podnjeti zahtjev nakon što prođe 2 godine od 2. st. rješenja, kako mu je sada prošlo i više od 2 godine može ponovno predati zahtjev i bit će pozvan na komisiju , a kako će proći to jedino ovisi o njegovu zdravstvenu stanju ( medicinskoj dokumentaciji i kontinuitetu liječenja po meni bi kontinuitet trebao biti cijelo vrijeme ili barem najmanje zadnje 2 godine ). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.