ZastoJa objavljeno: 19. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2011. Dakle, imam jedan sindrom, uklijšten živac u laktu, zbog kojeg ću trebati na operaciju. Fizijatru i na fizikalnu terapiju sam išla u Vž. Jer se tamo puno prije dođe na red nego u mojoj domicilnoj bolnici u Čk-u. E sad, daljnji korak je kirurška ambulanta, pa operacija. Ja ne bi to obavila u Vž-u već u Čk-u ili Kc zbog složenosti operacije i boljih preporuka. Mogu li ja to, ili imam kakvu obvezu liječenje dovršiti tamo gdje sam počela, dakle, jesam li sad tim svojim problemom vezana za bolnicu Vž? I općenito, budući nisam zadovoljna tom fizijatricom, mogu li sve daljnje postupke odrađivati u nekoj drugoj bolnici? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lily111 odgovoreno: 19. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. Kad dobijete uputnicu od svog doktora opće prakse s njom možete gdje god hoćete u Hrvatskoj. Ja sam se liječila par godina u svom mjestu stanovanja, postala nezadovoljna i sad se liječim u Zagrebu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.