Robyy objavljeno: 20. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2011. Kupio sam Zemljište sa čistim papirima 1/1. Prepisao sam Zemljište na sebe bez ikakvih problema. Nakon 2 mjeseca me tužila žena od bivšeg vlasnika. Ona je vodila spor protiv njega i dobila ½ parcele. Nigdje nije bilo zabilježbe spora. Na Općinskom sudu sam dobio spor, ali Županijski sud je to poništio i dao njoj pravo, da se ona može upisat kao suvlasnica. Šta ja mogu poduzeti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jethro odgovoreno: 21. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. mislim da jedino možeš parnicu protiv prodavača. iako je ovo... hm... vrlo upitno što se ona može upisati. nije plombirala stvar/zabilježila spor u zemljišnim knjigama... tako može svatko! to mi je jako klimavo. jel parnca protiv muža bila u tijeku? očito je. prodavač nije imao poštene namjere, to je očito. morat ćeš kod odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.