averel objavljeno: 20. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2011. Kao dijete bivšeg nosioca stanarskog prava da li imam pravo na stan u kojem sam boravio sa roditeljem 1991g.stan je veličine 40 m2 ,a roditelj je zbrinut kao invalid domovinskoga rata.znači nisam zbrinut sa roditeljem.a stan u kojem smo živili konkretno u vukovaru obnovljen je prije 2 mj. i dodjeljen je drugoj osobi.Naravno ništa neposjedujem. Meni je ponuđen drugi ,nisam pristao jer sam od jedne utjecajnije osobe u našem društvu dobio odgovor da imam pravo na stan u kojem sam boravio 1991. I sada po svemu sudeči mi sljeduje tužba. Deset godina mi govore da imam pravo na taj stan i sad ovako,uff što sam ljut. Znači pitanje glasi da li imam pravo na taj stan,jer još nisam popričao sa pravnicima. Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 20. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. u regionalni ured za prognanike i povratnike podnesi zahtjev za vračanje stana. u poglavarstvu grada izvadi potvrdu o najmu stana iz 80-ih godina u kojoj se vidi da si bio korisnik stana. smatram da bi bolje prošao da si prihvatio drugi stan ako je odgovarajuče veličine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
averel odgovoreno: 21. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. Hvala na odgovoru bovu ,e tu i jest problem što su mi ponudili puuuno manji stan,ali možda ni to nebi bio problem da se nebojim da me neko danas sutra iz tog istog istjera van,isto tako kao što ču ja toga čovjeka,katastrofa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.