somot objavljeno: 20. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 20. travanj 2011. Pozdrav! Nedavno smo izvan županije stanovanja,uhvaćeni 2 prijatelja i ja,kod jednog od njih je bio joint tj.,opušak jointa u ruci te smo bili privedeni u policijsku postaju. Prijatelj kod kojeg je bio opušak je rekao da je to moje. u PP mi je policajac dao da potpišem neki papir,ali praktički mi nije dao šansu da ga pročitam.ovo mi se desilo prvi put i nikad nisam bila kažnjavana. mene zanima sljedeće: -1.kakvu kaznu mogu očekivati za to? -2.imam 19 god,da li moram doći s roditeljem na poziv suda? -3. da li se izjava iz policijske stanice može pobiti na sudu? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goran2011 odgovoreno: 20. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. Ma ne zamaraj se... doći ti poziv na sud u plavoj kuverti na kućnu adresu (znači ako ne želiš da ti "starci skontaju" kampiraj pored sandučića) Kad se dočepaš kuverte i vidiš otisnut datum kada te očekuje sutkinja u koliko sati i koja soba. Onda ljepo Old School fino se sredi i budi ponizna i priznaj sve. Dobit ćeš 3 mjeseca uvjetne kazne i ljepo skokni na coffe take care Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
somot odgovoreno: 21. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. puno hvala,sada znam što treba... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anubarak odgovoreno: 22. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2011. nazalost ili mozda ne ovisi kako gledas ,ali ako ti dodje prekrsajna prijava kazna su ti je 5000 kn s mogucnoscu smanjenja na 1700 minimum... s tim da ti onda se racuna kao prekrsaj i nemas kriminalni dosije... po prekrsajnom zakonu nema uvjetne. nije mi cilj te plasiti,ali bolje da znas sta da ocekujes. pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goran2011 odgovoreno: 24. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2011. Ma daj ne plaši curu...Još ako joj je prvi prekršaj nema beda !!! Samo se ljepo žali imaš pravo na 2 puta se žalit.. Skreši ti eventualni 5000 na manje od 100 eura. Još ako je sudkinja dobre volje nemaš beda. Uglavnom glupost,ne zamaraj se nije to ništa strašno !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anubarak odgovoreno: 25. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2011. Prvo, ne plasim curu. Ja govorim realno kakva je situacija i govorim iz iskustva. I ja smatram da to nije nista strasno,ali kazna je takva kakva je,strasno - ne strasno. Bolje da zna sta je ceka i pokusa pripremiti pare,plan kako doci do para ili nek pokusa dokazati da to nije bilo njeno,nego da poslusa tebe i dodje na sud tralala ocekujuci kaznu opomene ili uvjetne koje ne postoje u prekrsajnom postupku. Kazne su od 5000 -20000 kn za taj prekrsaj s tim da ce joj vjerojatno biti olakotnih okolnosti jer je mladji punoljetnik i nekaznjavana.. Sudski minimum je 1/3 kazne.. znaci od 5000 kn je 1700 kn i oduzme se 300 kn ako je privedena bila. Nadam se da ce sve proci ok Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.