Johnnyboy objavljeno: 21. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2011. Pozdrav! Imam jedan problem.... 2009e god u ozujku su me na večer zaustavili u ranim jutarnjim satima prilikom odlaska kući iz grada s autom... Policijsko auto mi je naišlo iza,upalilo rotaciju i zaustavilo me (da naglasim normalno sam vozio)! Međutim problem je u tome što sam napuhao 1,2 promila! Policajac mi je odma na mjestu napisao 2000kn kazne i 9 mj. oduzimanja vozačke dozvole!? Naravno nisam potpisao! Dali se ta kazna odma konta kao riješenje ili trebam dobiti riješenje od suda? Dolaze mi one zute obavijesti kući ali ništa još nisam preuzeo niti platio! Btw. tada mi je bilo 25god. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 21. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2011. Izvolite primati poštu pa napišite što piše unutra. Zastara izvršenja prekršajne sankcije iznosi 3 godine od pravomoćnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.