Grrrrr objavljeno: 22. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2011. Molim vas, može li mi netko odgovoriti,da li osoba koja je doživjela nesreću, odstranjivanje dijela nožnih prstiju, kao trajnu pzljedu , tražiti odštetu od osiguranja gdje je osigurana preko poslodavca, na koji način i koliko je taj iznos??mislim da se radi o grave osiguranju!!! hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vzusrcu odgovoreno: 22. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2011. Grrrrr je napisao: Molim vas, može li mi netko odgovoriti,da li osoba koja je doživjela nesreću, odstranjivanje dijela nožnih prstiju, kao trajnu pzljedu , tražiti odštetu od osiguranja gdje je osigurana preko poslodavca, na koji način i koliko je taj iznos??mislim da se radi o grave osiguranju!!! hvala Da, imate ovisno o invaliditetu i o visini osiguranja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.