anchy89 objavljeno: 22. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 22. travanj 2011. POMOC!!!!!1 otvaram OPG i htjela bi radit pekmez od smokve i susene smokve, ali kako samo krenuli u istrazivanja oko toga potrebne su nam velike investicije za sanitarne uvjete, što trenutno nismo u mogucnosti. ali dobili smo ponudu kako bi prodavali pekmez kao suvenir, što je u biti i bila ideja na pocetku. zanima me dali su i za takvu prodaju potrebni tako rigorozni sanitarni uvijeti ili moze to i jednostavnije? i kako? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Edili2011 odgovoreno: 4. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2011. Poštovana, Imam isti problem. Zeljela bih otvoriti obrt, zanima me sljedeće; bavila bih se ukrasavanjem trajnih kolača s tičino masom i jestivim bojama, recimo da su najbliže tome licitarska srca. Proizvod bi bio jestiv. Problem nastaje zbog minimalnih tehničkih uvjeta koje morate zadovoljiti ako npr. pečete tijesto. Jeste li uspjeli riješiti svoj problem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.