Jandre777 objavljeno: 23. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 23. travanj 2011. Grad Zagreb je napravio projekt proširenja ulice Ljudevita Posavskog u Sesvetama prije otprilike dvije godine gdje moje parcele ostaju kraće za 678m2. Tvrtka Geoprojekt d. na zahtjev grada napravila je prijavne listove za katastar i gruntovnicu na ovjeru.Želio bih znati dali imam pravo na isplatu prije provedbe projekta s obzirom da mi je zemljište blokirano. Čekam već dvije godine i kad god odem u poglavarstvo oni kažu da grad nije odustao ali da nemaju sredstva za naknadu i da se nezna kad će imati. Od 2004g do 2008g dobivao sam najamninu 2000€ a od tada ništa jer se tamo više ništa ne smije. Šta napravit molit ću vas lijepo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mistral odgovoreno: 27. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2011. Imate pravo na naknadu, nemojte potpisivati dokumente dok se ne dogovorite o naknadi. Ako nemaju love, mogu dati zemljište u zamjenu? Uvijek ima nešto s čime Vas mogu "zadovoljiti" lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.