Jump to content

Kako saznati?

sopetar

Preporučene objave

Imao sam prometnu nezgodu.Policija je nakon uzimanja potrebnih podataka,uputila suprotnu stranu i mene da razmijenimo podatke i brojeve police osiguranja.

Razmijenili smo ime,prezime,adrese,brojeve telefona,suprotna strana mi je rekla da nema sa sobom policu osiguranja,a kada sam joj htio dati svoju koja je bila u autu rekla je da nema veze da ćemo se čuti telefonom.

Međutim,nije me kontaktirao,nego nakon dva dana otišao je u osiguravajuću kuću mog rođaka koji živi u istoj ulici u kojoj ja živim,ima isto prezime,isti tip auta kao i ja,i ime slično mome.Taj rođak slučajno saznaje da je gospodin iz moje prometne nezgode bio u njegovom osiguranju.

Zanima me kako je taj gospodin iz moje prometne nezgode mogao doći do tih podataka o osiguravajućoj kući(ali u ovom slučaju netko mu je to krivo provjerio) i je li to dopušteno?

Dijeli na drugim stranicama

Bok!

Imam jako sličnu situaciju.Druga strana,iz moje prometne nezgode,isto je otišla u pogrešnu osiguravajuću kuću,i postavila odštetni zahtjev prema osobi koja uopće nije sudjelovala u nikakvoj prometnoj nezgodi(živim u istoj zgradi s tim čovjekom).

Budući da na stranici Hrv.ureda za osig. je potrebno kod provjere osig. navesti reg.oznaku automobila iz nezgode,mene zanima kako su oni došli do reg.oznake mog susjeda,gdje se to provjerava?Jer da bi provjerili kod koje osiguravajuće kuće je registrirano neko auto,potrebno je upisati reg.oznaku,kako su došli do reg.oznake mog susjeda?(ovi iz moje prometne nezgode skroz infomirani,a meni ništa to nije jasno :misli::-o !)

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija