agneovo objavljeno: 24. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2011. Može li mi netko odgovoriti na moje pitanje? Blokiran mi je račun u Fini radi neplaćenoga duga od 2006. i 2007. godine od strane HTV-a. Nikakve obavijesti i ovrhe nisam dobio na kućnu adresu koja nikada nije mijenjana. Telefonskim razgovorom iz HTV-a djelatnik mi je rekao da je registrirano moje ime i matični broj i da su to moji dugovi za koje ja nikada nisam bio obavješten i nisam ih napravio na nekoj adresi na kojoj nikada nisam živio. Što da radim da mi se odblokira račun?? Molim vas odgovorite... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nalyada odgovoreno: 24. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2011. http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503348356&forum=41&post_id=274301#forumpost274301 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.