zplecko objavljeno: 25. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 25. travanj 2011. Molim pomoć,odgovor.U mirovini sam 40 vojno 60 civilno od 04.11 2009.god.Hrvi 20% po ptspi-u,nije trajno.Drugostupanjska potvrdila po drugi put,a vrijedi do 03 mj.2012 god.Neprekidno se i dalje lijećim po ptspi-u.Dali bi mogao podnjeti zahtjev za pogoršanje bolesti,što mi je sve potrebno od papira,te dali postoji opasnost da bi mi smanjili omjer vojno-civilni.Imam li šanse za povećanje omjera. Braniteljski pozdrav te hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 25. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2011. zplecko je napisao: Molim pomoć,odgovor.U mirovini sam 40 vojno 60 civilno od 04.11 2009.god.Hrvi 20% po ptspi-u,nije trajno.Drugostupanjska potvrdila po drugi put,a vrijedi do 03 mj.2012 god.Neprekidno se i dalje lijećim po ptspi-u.Dali bi mogao podnjeti zahtjev za pogoršanje bolesti,što mi je sve potrebno od papira,te dali postoji opasnost da bi mi smanjili omjer vojno-civilni.Imam li šanse za povećanje omjera. Braniteljski pozdrav te hvala. možeš. Otiđi do svog doktora OP i s njim vidi neka ti ispuni obrazac IN-1 i neka ti ovjeri razliku medicinske dokumentacije od prošlog vještačenja kod vještaka hzmo-a i to sve skupa predaj u uruđbeni u područnu službu hzmo-a ili im pošalji poštom s povratnicom i čekaj poziv za vještačenje kod vještaka u područnoj službi hzmo-a. Šta če vještak odlučiti to su sada samo nagađanja i nepotrebno je pisati o tome, tj. imaš li ili nemš šanse za povečanjem omjera, to češ znati nakon vještačenja na kojemu češ nazočiti osobno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.