kekz objavljeno: 26. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 26. travanj 2011. Pozdrav svima! Situacija je slijedeca: Parkirao sam na obiljezenom mjestu gdje se vrsi naplata parkiranja. Bio sam u zurbi i odlucio sam parking platiti SMS-om. Posaljem SMS, nakon par minuta stize mi odgovor 'Usluga je trenutno nedostupna. Vas Editirao moderator. Kao sto sam rekao, bio sam u zurbi i nisam mogao otici do automata i kupiti parking kartu. Naravno, po povratku me pod brisacem docekala uplatnica za dnevnu kartu. Danas sam bio u sjedistu firme koja naplacuje parking. Oni imaju u evidenciji moj pokusaj placanja parkinga, ali kazu da dnevnu kartu moram platiti. Da li su oni u pravu, tj. da li korisnici zbog nefunkcioniranja njihovog sustava za naplatu moraju placati dnevne karte? Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 26. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2011. Jeste u pravu, znam da štekaju njihove SMS poruke kao i sve ostalo, ali opet im ne smijemo raditi antireklamu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kekz odgovoreno: 3. svibanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 3. svibanj 2011. nisam mislio operatoru raditi antireklamu nego sam samo prepisao tekst poruke... sve OK! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.