sokratus objavljeno: 26. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 26. travanj 2011. Od početka travnja sam na minimalcu. Prije par dana poslodavac je ukinuo moje radno mjesto a u poduzeću nema drugog posla za moju stručnu spremu tako da mi se najvjerojatnije sprema otkaz kao tehnološki višak. Pitanja na koja ne znam odgovor su slijedeća: 1. Postoji li zakonski rok u kojem me poslodavac mora obavijestiti o mom poslovno-pravnom statusu? 2. Postoji li ikakav zakonski način da izbjegnem mogućnost da me 3 mjeseca drži na minimalcu bez da me preraspodijeli na novo radno mjesto ili mi uruči otkaz a sve radi isplaćivanja najmanje moguće otpremnine (otpremnina se računa kao prosjek 3 ZADNJE plaće x godine rada u poduzeću)? Molim vas, hitno mi je pa ako netko zna kakav način da mi pomogne bio bih vam zahvalan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.