Jump to content

Mali-veliki problem :-)

v3x

Preporučene objave

Naime, sad nedavno, doživio sam scenu s policijom. Uglavnom, urinirao sam na javnoj površini i došla je policija i posjeli su me u auto i zapisali podatke. Uglavnom, bio jesam alkoholiziran, pa sam i to stavljanje u auto shvatio kao da će me privesti, pa jesam malo grubo reagirao i mislim da sam policiji povrijedio osjećaje psujući (tipa j***mu mater i odite u k****). Na nagovor moje drage, nisu me odveli već pustili (jel igra to kakvu ulogu?), no ne znam što da očekujem od svega ovog. Inače iza sebe imam jedino upozorenje kad sam prešao na crveno s biciklom, tj ništa. I inače nisam takav, al mislim da to njih ne zanima :-).

Poanta je da se osjećam krivim, i žao mi je, no ne znam što uopće da očekujem. Poziv na sud? Kaznu u poštu? Koliko otprilike kn? Nisam imao nikakvih iskustava prije pa zato pitam. Student sam i upravo sam jučer udomio malu macu, tak da nisam pri novcima, al o tom sam trebao i tad razmišljat...

Svaki savjet i info bi mi dobro došao. Hvala!

Dijeli na drugim stranicama

Samo uriniranje na javnoj površini nije kažnjivo ako tim činom nisu povrijeđeni moralni osjećaji građana, a među koje se vaša supruga ne može svrstati prosto zato jer vam je supruga.

Moguć je stjecaj iz članaka 14. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Redovito primajte poštu pa napišite što je stiglo, ako uopće išta i dođe po tom pitanju.

Ukoliko nitko od ostalih građana nije bio oštećen vašim ponašanjem, policija može, a i ne mora izdati optužni prijedlog.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija