anonimno objavljeno: 27. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 27. ožujak 2006. zanima me koliko često se održavaju ispiti? ako sam dobro shvatio, svaki tjedan. je li tako? i drugo, koliko dana prođe od moje prijave do njihovog poziva, a koliko do samoga ispita? ovo me zanima da znam organizirat slobodne dane i godišnji. :coffe: unaprijed hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 27. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2006. ovisi. meni su javili 2 tjedna prije ispita, dok su kolegi 1 mj., tako da nema pravila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 28. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2006. hvala. a kakva su iskustva drugih? još me zanima jesu li ispiti svaki tjedan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pasia odgovoreno: 3. travanj 2006. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. prijavu sam poslala poštom 09.03., odgovorili su mi danas (03.04.), i zakazali ispit za 28.04.06. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 4. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2006. ispiti su u pravilu svaki tjedan, ako ima dovoljno kandidata da se slože komisije ako imate neko specifično upravno područje na posebnom dijelu, koje je vrlo rijetko, čekat ćete da se skupi barem 2-3 prijave iz tog područja obavijest obavezno dobivate 15 dana prije ispita računajte da su rokovi popunjeni do datuma koji je naveo pasia tj. da ćete vi dobiti obavijest za datum nakon toga Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.