Jump to content

komplikacije kod sporazumnog razvoda

unicrno

Preporučene objave

molim ako mi neko može pomoči savjetom jer ne znam kako dalje.u braku sam od 2006 godine,al od 07 ne živimo zajedno,do sada se nisam razvela iz financijskih razloga tj nemam mogučnost platit odvjetnika a nemam pravo na bespolatnu pravnu pomoč.prije 3 mj je suprug pristao za sporazumni razvod braka samo iz razloga da ga ne tužim za ne uzdržavanje sina od 4 godine,jer unazad 2 godine nije dao za njega ni lipe a vidio ga je jednom.sve je dobro krenulo al unazad 3 tjedna je u pritvoru u remetincu do stupanja kazne na zakon,dobio je 3 godine,nije se javio na prvo posredovanje na centru za socijal a sada mu je poslan poziv u remetinec jer imamo zakazano 3.5 posredovanje.znam da centar može tražit da ga se dovede ali on to mora platiti a ne vjerujem da je to spreman pošto se nije udostojio plačat za sina.odgovor od remetinca,tj od njega centar još nije dobio,a ja više ne znam kako i gdje dalje....

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija