Jump to content

prometni prekršaj

gina-toto

Preporučene objave

molim vas za odgovor prodala sam odjavljen skuter dogovor je bio da će doći sledeći tjedan da napravimo prijepis dotični gospodin se nije pojavio,mislila sam kad mu bude trebao doći će.medutim dobila sam poziv za sud,njgov maloljetni brat je vozio.bila sam na sudu sudac je jako ljubazan objasnio mi je da su kazne velike za to jer je maloljetan jer motor nije registiran i ne znam što sve ja sam ne znajući da moram nakon isteka registracije odjaviti skuter za isti taj platila kaznu 700 kn i to sam rekla i poslala sudu potvrdu jer stvarno nisam znala ali sad sam dobila poziv za drugo ročište molim vaspomozite okud da platim radim za mininalac i još ktomu imam mamu nepokretnu koja ima mirovinu 590 molim vas što trebam napravitihvala unaprijed

Dijeli na drugim stranicama

Prvo navedite za što vas terete.

Davanje na upravljanje osobi koja nema položen ispit ili za osiguranje?

Treba pokušati dokazati da vozilo više nije bilo u vašem posjedu, nužno je sa sobom donijeti ovjerene izjave svjedoka da je taj klinac od gospodina odgurao skuter, potvrde o primanjima i o imovinskom stanju iz porezne.

ispričavam se terete me za čl 65.st.1 zakona o obaveznom osiguranju vozila vozio je maloljetnik bez vozačke dozvole brat od gospodina koji je kupio skuter.nismo sklopili kupoprodajni ugovot jer nije više došao.za skuter sam dobila kaznu jer ga nisam odjavila nakon isteka registracije platila kaznu i odjavila.odjavljenog ga prodala molim vas imam ročište neznam što da radim.na prvom ročištu sam rekla kako je bilo sudac mi je rekao da izgledam iskrena ja jesam iskrena ali ne poznajem zakone i nikad do sad nisam bila na sudu .molim vas uputite me što napraviti. hvala

Jedna je kazna od 5.000 do 20.000 kuna, a druga od 1.000 do 3.000 kuna.

Ova velika se može smanjiti na 1.700 kuna, a mala i oprostiti od plaćanja, sve treba argumentirano tražiti navedenim potvrdama.

Uz prilaganje onih dokaza o izjavama svjedoka ili dovođenjem svjedoka na ročište vas sud može u potpunosti osloboditi odgovornosti.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija