dela objavljeno: 28. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2011. Poštovani nalazim se u jako teškoj situaciji,naime imam dvije ovrhe od mobilnih operatera vip-a i tele2 za preplatu.Naime dok sam bila u financijsko mogućnosti uzela sam mobitel na pretplatu,al zatim sam prestala raditi i ostala u drugom stanju...primam porodiljnu naknadu za nezaposlene od 1660kn a muž radi na minimalcu od 2200 kn imam dvoje male djece.račun mi je blokiran al porodiljna mi stiže na zaštićeni račun.mene zanima naime kako nisam trenutačno u mogučnosti vratiti taj dug što me dalje čeka,nemamo imovine na sebi živimo u podstanarstvu dali me čeka možda zatvor?namjeravam dug vratiti poslije ovog ljeta ako mi se pruži prilika za zaposlenje....molim vas ako itko zna da mi odgovori!!!unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dela odgovoreno: 29. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2011. molim vas još jedanput da mi pomognete!!!!hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bondgirl odgovoreno: 30. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2011. Za zatvor nemoraš brinuti jer nisi počinila nikakvo kažnjivo djelo....ići će ti ovrha na imovinu,ako nemaš ništa odna će ti sjest na primanja na tekućem...i ono što te najgore čeka je to što češ se naplaćati kamata i troškova bilježnika....ali zatvor zaboravi i da ne plaitiš 100 godina Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.