55898 objavljeno: 28. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2011. sredinom petog mjeseca istice mi ugovor o radu u firmi u kojoj radim dvije i pol godine. jedan dan uzela sam bolovanje i sefica je taj isti dan raspisala natjecaj za moje radno mjesto( dan prije mi je rekla kako je u redu da ostanem doma dok ne ozdravim). cetiri mjeseca svaki dan izlozena sam, omalovazavanju, uvredama, prijetnjama, zapostavljanju, itd.. ne postoji razlog zbog koje bi dobila otkaz nego taj da ona zeli nekoga atraktivnijeg na moje radno mjesto( plava kosa i nokti??). inace, u firmi se druzi samo sa takvim osobama, plavim i skockanim. napominjem da nikada nije postojao dress code u firmi, niti je to firma u kojoj radimo sa klijentima. znam da postoji zakon protiv diskriminacije, ali moze li me netko uputiti kako krenuti sa tuzbom, koje su sanse da se izvuce nesto od toga? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 28. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2011. Nema nikakve šanse za vučenje bilo čega iz toga, naime vi nećete dobiti otkaz već će izgleda protekom vremena prestati ugovor o radu. Ovo što navodite dokazat ćete nikada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.