tas objavljeno: 28. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 28. travanj 2011. Zaposlena sam u privatnoj firmi, moram na čuvanje trudnoće, a postoji mogučnost da mi nisu uplaćeni svi doprinosi. Ako je to istina, imam li pravo na naknadu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 29. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2011. Imaš. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tas odgovoreno: 29. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2011. Hvala na brzom odgovoru, zanima me još nešto. Znači li to da imam pravo na onih max 4250 (a plaća mi je veča) koje su propisane zakonom ili će to biti manje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 29. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2011. 4250 cca ako ti je plaća veća, nadoknada plaće za vrijeme bolovanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tas odgovoreno: 29. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2011. Puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tcavlov odgovoreno: 20. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 20. rujan 2013. Poštovani, imam slično pitanje, odnosi li se isto i za poslodavca obrtnika? Da pojasnim, Zaposlena sam kod obrtnika na neodređeno, plaća mi je isplaćena na račun no nisu uplaćeni doprinosi, imam li pravo na porodiljnu naknadu koju bi trebala idući mjesec otvoriti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 21. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 21. rujan 2013. Naravno da je odgovor da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.