Jump to content

Poslijedipl. spec. studij "Ljudska prava" u Osijeku


Zara01

Preporučene objave

Pozdrav svima!

 

Uskoro se na Pravnom fakultetu u Osijeku otvara specijalistički studij "Ljudska prava", prva generacija bi bila upisana ove jeseni 2011. god. Mene zanima, što mislite o takvom studiju, isplati li se upisati ovaj studij što se tiče posla...?? :misli:

Evo i link za više informacija.

 

http://mira.pravos.hr/postdiplomski-specijalisticki-studij-ljudska-prava.htm

 

Hvala svima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako te ta tema zanima upiši. Imaš u Osijeku i PDS iz kaznenog prava, a u Zagrebu imaš iz svih smjerova.

 

O kvaliteti i korisnosti studija će se moći reći tek kada završi 1-2 generacije. Program je dijelom sličan PDS iz Europskog prava koji ima na PF Zagreb.

 

Nema ti s tim neke prednosti pri zaposlenju osim na Fakultetu i Visokim školama, no malo se traže specijalisti za Ljudska prava !? :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da je prvi post reklama za isti pds. A koliko RH očajno trebaju stručnjaci za ljudska prava, e, to ja najbolje znam, i iz osobnog iskustva i iskustva ljudi oko mene, a bome i čitanjem priča ovdje na legalisu. Možda ne bismo toliko ličili na totalitarni represivni sustav da se malo više gleda na tu stranu prava. Ovako, nismo daleko od Kambodže 70-ih.

 

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kolega Zoki hvala na odgovoru. Gledala sam što sve ima u Zg i stvarno je izbor super, kod nas u Os sve je slabo gotovo nikakvo, kazneno me bas previse ne interesira, više bih onda građansko ili europsko. Ovo u Os mi se čini jako dobro, budući da će mi bit blizu što je prednost, još i posao... teško bih uskladila sve.

Malo se traže specijalisti za ljudska prava to je istina, ali ni sustav nije osgigurao prije školovanje ovakvog kadra.. nadam se da ce biti u budućnosti bolje što se toga tiče, jer zemlji zbilja to treba

 

Servus, post nije reklama, zašto bi bio? jednostvno sam htjela čuti mišljenje studija koji je nov, što kolege misle, završila sam Pravni fax i htjela bih nastavit studij.

 

Lijep pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija