Jump to content

Što ako policajac potpiše " PRIMITAK" Naloga u Vaše ime


anonimno

Preporučene objave

:-? Prekršajni Nalog ljudi postao pravomočan ,a potpisao ga vjerojatno policajac poštar koji raznosi te naloge kad Te normalni poštar 3 puta ne nađe kući.

Meni došlo sad da donesem vozačku u Mup,a da ni mogučnost obrane nisam imao, jer je netko falsificirao potpis pošto su 3 puta dostavljali Prekršajni nalog na adresu na kojoj službeno nisam već 4 godine. Automatski gubitak posla bi to značilo odmah,ali po meni i povreda Ustavnih prava na obranu pred sudom koja je meni onemogučena ,jer prvostupanjsku presudu nikad nisam niti primio. Molim pomozite ,jer neznam kako dokazati ovo,dali kaznenom prijavom protiv onog tko je pottpisao u moje ime. :-x:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

očito da ako te policajci nisu tri puta našli na adresi gdje si PRIJAVLJEN već četiri godine, a stvarno tamo ne stanuješ, radi se o izbjegavanju primitka službenih pismena, a sve druge okolnosti koje su tome prethodile (mislim na oduzimanje vozačke dozvole) nisi objasnio tako da se ne može puno niti objasniti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a potpisao ga vjerojatno policajac poštar koji raznosi te naloge

 

tesko da je to napravio, ali lako moguce da je u tvom slucaju napravljeno nesto drugo nakon cega se dostava smatra pravovaljanom.

sto se tice prava na obranu, zelis li koristiti to pravo, drugi put nemoj sudu/policiji davati lazne podatke o vlastitom boravistu/prebivalistu, a to pravo u tvom slucaju nije povrijedjeno jer se radi o prek. nalogu cijem izdavanju ionako ne prethodi saslusavanje okrivljenika, njegove obrane i predlaganje dokaza.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija