anonimno objavljeno: 30. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2006. U katastru imam više kvadrata nego u gruntovnici. Kakva je procedura da se to uredi? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2006. meni je obrnuto Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2006. Mislim da se to može jednostavno rješiti izlaskom mjernika, te izradom elaborata usklađenja koji bi išao u katastar, pa onda službenim putem i u gruntovnicu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2006. mjernka izasao i nasao da su u katastarsku česticu usključeni kvadrati druge čestice uz suglasnost tadašnjih vlasnika koja je nestala... trenutno imam dva puta: 1. geodet preda elaborat usklađenja u katastar i oni ga pošalju u gruntovnicu koja to može ali i ne mora prihvatiti 2. podići tzv. tabularnu tužbu ili tzv. "formalku" da se ispravi krivi upis u gruntovnici meni to i dalje nije jasno jer mi niti jedan put nije siguran, a vrijeme mi prolazi... help Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.