Jump to content

Predstavnik stanara

anonimno

Preporučene objave

Zanima me kako mogu sprijeciti predstavnika stanara da samovoljno prijavljuje broj clanova domacinstva za naplatu komunalija onih za zgradu (rasvjeta stubista, higijenicarka, ciscenje snijega i sl.)? I jos k tome izdaje priznanice bez ziga. Naime, prosle godine je prijavio 2 clana na osnovu toga sto je vidio mog decka u posjeti koji je prespavao kod mene par dana. Isto tako i ja prespavam kod njega par dana u drugom gradu, ne vidim problem?! U policiji su rekli da do 30 dana ne treba prijavljivati boraviste. Takoder je prijavio dodatnog clana za Vodoprivredu, al to smo sprijecili izjavom kod javnog biljeznika. Onda je vratio na 1 clana i sad opet zeli staviti 2, jer kaze da vidi kako ulazim ujutro u auto u kojem me netko ceka?! (Kolega me vozi na posao, stane na 5 min ispred zgrade dok ja ne sidem). Kad zelim platit za 1 osobu ne zeli mi izdat novu potvrdu niti primit novce, a ja ne zelim platit za 2 osobe i sad na oglasnoj ploci vodi moj stan kao duznika... Sta da napravim?

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija