anonimno objavljeno: 31. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 31. ožujak 2006. Zanima me kako mogu sprijeciti predstavnika stanara da samovoljno prijavljuje broj clanova domacinstva za naplatu komunalija onih za zgradu (rasvjeta stubista, higijenicarka, ciscenje snijega i sl.)? I jos k tome izdaje priznanice bez ziga. Naime, prosle godine je prijavio 2 clana na osnovu toga sto je vidio mog decka u posjeti koji je prespavao kod mene par dana. Isto tako i ja prespavam kod njega par dana u drugom gradu, ne vidim problem?! U policiji su rekli da do 30 dana ne treba prijavljivati boraviste. Takoder je prijavio dodatnog clana za Vodoprivredu, al to smo sprijecili izjavom kod javnog biljeznika. Onda je vratio na 1 clana i sad opet zeli staviti 2, jer kaze da vidi kako ulazim ujutro u auto u kojem me netko ceka?! (Kolega me vozi na posao, stane na 5 min ispred zgrade dok ja ne sidem). Kad zelim platit za 1 osobu ne zeli mi izdat novu potvrdu niti primit novce, a ja ne zelim platit za 2 osobe i sad na oglasnoj ploci vodi moj stan kao duznika... Sta da napravim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.