uniqe objavljeno: 7. lipanj 2011. Dijeli objavljeno: 7. lipanj 2011. postavila sam već pitnje na ovrhama, ali nisam dobila odgovor.budući da je suprug dragovoljac i rvi, bez oba bubrega i ide na dijalizu, molim odgovor ako netko zna. pitanje:mirovina mu je 6800(ima čin natporučnika) kredita 5400 kn, za isplatu 1400kn. sjela ovrha, blokada. e sad po novom zakonu bi mu trebali isplačivati 1/3, međutim nije tako, već mu i dalje isplaćuju na zaštićeni račun 1400kn. inače ja sam nezaposlena, isto sam dragovoljac domovinskog rata i imamo troje djece. da li je to po zakonu i šta napraviti? unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plemeniti odgovoreno: 7. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2011. E sad zavisi zbog čega je ovrha i da li ste na istu uložili pravodobni prigovor... Ukoliko je kredit od banke pogledajte što piše u Ugovoru o kreditu (obično je napisano sitnim slovima koje nitko ne čita) a ponekad korisnici potpišu da pristaju na ovrhu cjelokupnih primanja u slučaju nevračanja...pa bi to moglo biti to.no premalo je pojedinosti... U svakom slučaju osobnu invalidninu i dječji doplatak tražiti na račun 35. jer to su primanja izuzeta iz ovrhe... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svemirac odgovoreno: 8. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2011. mirovina 6800 a kredita 5400 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
uniqe odgovoreno: 8. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2011. digli smo kredit jer je muž išao na transplataciju, aneke ljekove smo morali kupovati, a skupi su užas jedan. neke smo naručivali izvana. ja sam bez posla, troje klinaca, podstanari. bubreg se držao sedam godina i prije godinu dana je odbacio, tako da sad opet transplatacija ako bog da. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.