Tinchy0106 objavljeno: 13. lipanj 2011. Dijeli objavljeno: 13. lipanj 2011. Poštovani, Sitacija za koju trebam pomoć je sljedeća: Od 2006. godine sam bila zaposlena kod privatnika u foto studiu na ugovor za stalno, međutim prvih par mjeseci sam dobivala plaću, nakon čega je nastupila neka kriza i nisam dobivala plaću 11 mjeseci, nakon toga kada sam htjela otić iz firme, vlasnik je rekao da ostanem da će biti plaća i da će vratiti dug, međutim plaću sam dobivala, ali dug još nije vratio, samo nešto sitno, a ostalo je još 30tak tisuća kuna. Prije godinu dana sam rodila i mjesec dana prije povratka na poso mi je rekao da ću biti tehnološki višak i tako mjesec dana nakon porodiljnog sam bez posla. Šta ja sada mogu tu napravit i dali postoji uopće neko rješenja za naplatu duga s obzirom da je on u dugovima do grla? Svadbe fotografira na crno i još puno nepravilnosti ima u tom foto studiu i neznam šta bi se desilo kada bi mu poslala inspekciju. Molim vas neki savjet šta mi je činiti. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.