anonimno objavljeno: 2. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 2. travanj 2006. zato što ne smijem voziti od 23 do 5 sati, mladi vozač e sada odbio sam potpisati i žaliti ću se pa me zanima kako bi trebala izgledati ta žalba, jer u autu sa mnom može biti osoba koji ima preko 25 godina i vozačku. jel ja mogu reći da me policajac zaustavio i da je bila osoba od 25 godina sa mnom u autu, ali da nije imala vozačku kod sebe, a policajac je samo sjeo u auto i napisao kaznu i to je to. i ja odbio potpisati. što da radim, student sam i stvarno nemam za plaititi. hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. to što si odbio potpisati primitak prekršajnog naloga ne znači previše. drugo - policajac je najvjerojatnije konstatirao da u vozilu nije bilo nikoga ili da je bio taj i taj koji nema 25god i nema vozačku, tako da su ti male šanse. Ujedno ta osoba od 25 godina mora imati vozačku najmanje 5 god. i ne smije joj biti izricana zaštitna mjera ili mjera opreza oduzimanja vozačke dozvole, a ti smiješ upravljati (pored vremenskog ograničenja) vozilom do 75kW snage. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. znači nemogu ništa drugo nego platiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. znači nemogu ništa drugo nego platiti ma tko kaze, mozes recimo moliti da ti kaznu zamijene opomenom, a ne znam sad napamet kolika je kazna, ali ako je <=500kn, ne moras ju platiti uopce, platis samo troskove a 500kn mijenjas za rad za opce dobro Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. točno Možeš i zamijeniti 500,00 kn za rad za opće dobro, a platiš 110,00kn i dobiš 1 kazneni bod. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.