logic01 objavljeno: 19. lipanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. lipanj 2011. Molim Vas pravni savjet. Nisam primio plaću za zadnja 2 mjeseca ,a vjerojatno necu primiti ni za trenutni mjesec. Tvrtka se nalazi u blokadi i prijeti joj stečaj,a ja sam još uvijek zaposlenik firme. Na koji način naplatiti svoja potraživanja? Koje su mi mogučnosti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
logic01 odgovoreno: 22. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2011. logic01 je napisao: Molim Vas pravni savjet. Nisam primio plaću za zadnja 2 mjeseca ,a vjerojatno necu primiti ni za trenutni mjesec. Tvrtka se nalazi u blokadi i prijeti joj stečaj,a ja sam još uvijek zaposlenik firme. Na koji način naplatiti svoja potraživanja? Koje su mi mogučnosti? Itko? Nitko? Bilotko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Vzusrcu odgovoreno: 22. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2011. logic01 je napisao: logic01 je napisao: Molim Vas pravni savjet. Nisam primio plaću za zadnja 2 mjeseca ,a vjerojatno necu primiti ni za trenutni mjesec. Tvrtka se nalazi u blokadi i prijeti joj stečaj,a ja sam još uvijek zaposlenik firme. Na koji način naplatiti svoja potraživanja? Koje su mi mogučnosti? Itko? Nitko? Bilotko? Imate platne liste? Odakle ste? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
logic01 odgovoreno: 22. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 22. lipanj 2011. za travanj imam, a za svibanj me čeka u poslovnici. Iz Zaprešiča sam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mistral odgovoreno: 23. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 23. lipanj 2011. Imate dvije opcije u pogledu naplate: ovrha ili stečaj. Ako imate platne liste, imate sve što treba za ovrhu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
logic01 odgovoreno: 27. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2011. Kome se moram obratiti u slučaju da se želim namiriti ovrhom? I kako to funkcionira ,pošto je račun firme u blokadi? Sad imam 2 platne liste! Hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TinkiVinki odgovoreno: 25. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2011. FINA...zar ne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.