Jump to content

PROMETNA NEZGODA


anonimno

Preporučene objave

Imao sam prometnu nezgodu. Polako sam izlazio iz sporedne ulice sa znakom STOP. Tip na čelu kolone koja se nalazila na glavnoj cesti u koju sam ja trebao skrenuti puštao me ispred sebe. Kad sam skretao u lijevo s moje desne strane je dolazio auto koji je pretjecao kolonu na punoj crti i udario me u prednji desni kraj. Recimo da sam ja kriv kakve su sankcije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

min 2000kn, 4 boda, min 3 mj vozacke (57.7 i 8 zbog nepostivanja onoga iz 57.4, pa uz primjenu 294, sve zospc) + jos nesto troskova suda i uvidjaja, cirka 400-tinjak kn.

urlaj da je ovaj s kojim si se nasao u istoj tocci u vremenu i prostoru gadno suodgovoran jer je kumulativno skrsio i znak (punu crtu) i onu koja zabranjuje pretjecanje neposredno prije raskrizja i onu koja brani pretjecanje kolone (3 ili vise vozila) i da se nesreca ne bi niti dogodila da je heroj postivao makar jednu od ovih, to bi moglo nagnati sud da ide ispod zospcovskog minimuma. podsjeti sud i da 299.1 nije tamo samo za ukras i da valja i to ponekad potegnuti. (inace ja ti jos uvijek dajem cca 25% sanse da ce bilo policija bilo sutkinja negdje zabrljati i da ces se izvuci)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija