fujitaho objavljeno: 21. lipanj 2011. objavljeno: 21. lipanj 2011. trebam savjet naime optuzena sam da sam ukrala novac.tj uzimala iz blagajne sto ja nisam ucinila. Sef me napao i rekao da je novce zbrajajo svako dnevno i da su nestajali u 6 dana po 200kn. Dobila sam otkaz sta ni nije tolik strasno kao sam cinjenica da sam sad pred svima kradljivica i nemogu dokazat suprotno ili???? Dali ima smisla pokrenut tuzbu zbog klevete jer mi je narosena cast i sve ostalo.,molim za hitan savjet Citiraj
severus odgovoreno: 21. lipanj 2011. odgovoreno: 21. lipanj 2011. Da, ukoliko ste dobili otkaz na temelju ovog kao skrivljenog ponašanja radnika, sve i da ne mislite vratiti se natrag na ovo radno mjesto, podnesite zahtjev odnosno tužbu. Postoji bitna razlika kod razloga otkazivanja ugovora o radu i ukoliko je ovo navedeni razlog, a netočan je, pokrenite postupak kako biste se, ako ništa drugo, zaštitili od klevete drugih radnika i poslodavca. Na poslodavcu je teret dokaza opravdanog razloga za otkazivanje kod izvanrednog otkaza, a ovu povredu će sigurno morati dokazati i opravdati. Možete se pozvati na ovo u zahtjevu odnosno tužbi. Lp Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.