mrobby objavljeno: 23. lipanj 2011. Dijeli objavljeno: 23. lipanj 2011. molim za pomoc..imam 40 godina.20godina sam u braku,e sad zena bi da se razvede a zivimo kod njenih roditelja. Razmisljam kako nemam nista jer za tih 20god. sve sam uradio u njenu kuci....kanalizaciju,terasu fasadu kupatilo.garazu dvoriste plocice itd itd bukvalno sve.Nazalost nemam racun nizasta..pa se pitam po zakonu sta je tu moje posle razvoda ili sam sve radio za zenu i njene roditelje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 25. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. lipanj 2011. ako nista od toga nija na Vase ime i ako nemate racune bit ce Vam vj.malo teze dokazati da ste toliko ulozili. No svakako mozete traziti novcanu naknadu proporcionalnu ulozenom ili vec kod same rastave ili kasnije posebnom tuzbom. Za to je najbolje da se konzultirate s odvjetnikom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrobby odgovoreno: 25. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 25. lipanj 2011. nista nije na moje ime i nemam racuna ali drugovi poznanici itd znaju da sam ja to radio..e sad dali to nesto vredi neznam? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 25. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. lipanj 2011. Kako bi ostvarili neki povrat ulozenih sredstava ti poznanici i prijatelji mogu biti svjedoci, isto tako u vasu korist moze ici cinjenica da ste izvrsili ta ulaganja npr. podignutim kreditima itd. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.