Otpisan objavljeno: 27. lipanj 2011. Dijeli objavljeno: 27. lipanj 2011. Pozdrav ljudi ! Zanima me da li je netko polagao DSI iz područja komunalnog gospodarstva, ali u 2 stupnju, znači da je rješavao po žalbama na prvstupanjska rješenja ? Također interesira me koji su sve zakoni potrebni za posebni dio iz komunalnog, pošto mi se oni navedeni u Uredbi o postupku, načinu polaganja i programu državnog stručnog ispita čine prešturi ! Naravno iskustva i pitanja s prijašnjih rokova također su dobrodošla . Unaprijed zahvaljujem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Otpisan odgovoreno: 4. srpanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2011. S obzirom da vidim da mi nitko nažalost nije odgovorio na postavljeno pitanje, zamolio bih nekoga od redovitih forumaša, ako znaju da mi pošalju telefonski broj od nadležne osobe za DSI kako bih ju mogao kontaktirati ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.