anonimno objavljeno: 3. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 3. travanj 2006. Da li 1.59 umanjeno na 1.49 spada u kategoriju 0.5-1.5 ili u onu iznad toga? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. pa ajd izračunaj! šta ti misliš? pa naravno u onu do 1.5 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. 0.5-1.5, za dlaku si se provukao, niza kazna, manje bodova, krace hladjenje od vozacke, nema lijecnickog... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. Otmjeno je i korisno ostaviti malo pive u čaši. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. a sta ako sam slican prekrsaj imao davno.. mislim prije nekih 7-10 godina? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. Ništa, predaleka je to prošlost, to se ne računa. Samo nemoj u bliskoj budućnosti ponoviti nešto slično. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. Greška, Ima liječničkog- iznad 1,1 g/kg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 3. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2006. Greška, ma jel greska?! ma slusaj ti, ja sam bog prometno-prekrsajnog i ja nikada ne grijesim, ako sam ja progovorio onda je to i ustav i biblija i tu vise rasprave nema, a ti smrtnice "ne sumnjaj u ono sto od boga dolazi" (biblija) 1.5 je granica za lijecnicki, 1.1 ti je iz starog zospc-a, a sve i da je napravio prekrsaj po starom (a nije), mora mu primijeniti u tom dijelu novi jer je povoljniji po njega (okrivljenika) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.