Jump to content

Dopunsko osiguranje i opomena na neplacenu premiju

jtomic1975

Preporučene objave

Pozdrav,

danas sam za Majku kojoj placam dopunsko osiguranje dobio opomenu na iznos od 160 i nesto kuna. Izbacio sam sve izliste placanja premije od 2009 do danas i sve su tu i za 2 dana idem na HZZO. Placanje se vrsilo interner bankarstvom za sto imam sve potvrde (cca 30 komada). Posto za taj cin moram uzeti godisnji, i ukoliko se ustanovi da je sve u redu, imam li pravo na tuzbu? Prijete ovrhom od 160 kn pa me zanima bili ih, za izgubljeno vrijeme, mogao tuziti za izgubljeno vrijeme i dusevne boli posto sam se totalno snervao?

Dijeli na drugim stranicama

jtomic1975 je napisao:

Pozdrav,

danas sam za Majku kojoj placam dopunsko osiguranje dobio opomenu na iznos od 160 i nesto kuna. Izbacio sam sve izliste placanja premije od 2009 do danas i sve su tu i za 2 dana idem na HZZO. Placanje se vrsilo interner bankarstvom za sto imam sve potvrde (cca 30 komada). Posto za taj cin moram uzeti godisnji, i ukoliko se ustanovi da je sve u redu, imam li pravo na tuzbu? Prijete ovrhom od 160 kn pa me zanima bili ih, za izgubljeno vrijeme, mogao tuziti za izgubljeno vrijeme i dusevne boli posto sam se totalno snervao?

Bila sam u sličnoj situaciji i sve se riješilo mojim dolaskom tamo. Tužiti HZZO možete, ali ima li smisla i svrhe? Oni će se uvijek maštovito izvući tako da ćete vi opet gubiti živce, novce i vrijeme. Mislim ako vam se gubi vrijeme, samo dajte, to možete, ako vas veseli.

Osobno mi je bilo puno bolje kad sam im sve rekla uživo.

Lijep pozdrav!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija