blackmask objavljeno: 3. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 3. srpanj 2011. Dobar dan,,ugovor mi je istekao 30.06.2011. ,,da bi stekla pravo na naknadu sa zavoda za zapošljavanje potpisujem samo onaj raskid ugovora u kojem mi je napisano da je "ugovor istekao" kao sto i jeste,,,,Nikako SPORAZUMNI,,, .........DA LI SAM U PRAVU..... ....Proslo je tri ili cetiri dana i jos mi nisu poslali nista,,nista nije doslo,,,od moje firme,,niti u trgovinu u kojoj radim, ,,,,Radim neprekidno za njih godinu i dva mjeseca.,,, Trebaju mi isplatiti placu za šesti mjesec i """""""polovicu godisnjeg odmora koji sam trebala iskoristiti u desetom mjesecu?????????--imam pravo na isplatu godisnjeg??????????mislim da imam?!?!?!"""".... Da li ja njima trebam naznaciti tj.PODSIJETITI IH na to sto mi trebaju isplatiti,,,, ...Da li oni zakonski kasne sa tim raskidom,,?? ...Da li ja mogu NE-potpisati raskid ako dođe kao sporazumni....,,,kojim gubim sva prava na zavodu?? Hvala vam ,, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.