anonimka56 objavljeno: 4. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 4. srpanj 2011. jedna sam od nasljednica kuce, medjutim druga nasljednica drzi kljuc kuce i ne zeli mi ga dati, a ne zivi u toj kuci. na koji nacin mogu uci u kucu, tj. na neki nacin provaliti? mogu li promjeniti bravu? moze li mi ona zbog toga zvati policiju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 4. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 4. srpanj 2011. za nasljeđenu kuću izvaditi novi vlasnički list. ako je u vlasničkom listu upsano vaše ime i udio u suvlasništvu na policiji prijaviti prebivalište na nasljeđenoj kući (suvlasnik ste kuće što potvrđuje vlasnički list) kada dobijete osobnu iskaznicu sa novom adresom kod bravara i pod izgovorom da ste izgubili ključ zatražiti da otključa vrata. ako neko i pozove policiju mogu samo utvrditi da imate pravo biti nekretnini na kojoj imate prijavljeno prebivalište i koja je u vašem suvlasništvu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrinzEugen odgovoreno: 5. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2011. Pozz, Pokušaj sve i iscrpi sve mogućnosti, paralelno stim podnesi tužbu za predaju u suposjed jer u trenutku npr. smrti ostavitelja bez oporuke postaješ suvlasnik svega njegovog i prije okončanja ostavinskog postupka ali znaj da je to najgora i najduža pa čak i najskuplja opcija. Ako češ pošteno (putem suda) možda svojoj djeci ostaviš parnicu u nasljeđe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.