Nadir objavljeno: 5. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 5. srpanj 2011. Štovani . Vlasnik sam zemljišta na kojem je Hep stavio svoju trafo stanicu 1983g . Nakon denacionalizacije to zemljište je ponovno u mom vlasništvu a ja naravno želim da mi plate rentu lil uklone stanicu . ogradio sam zemljište i pokušao u Crikvenici dogovoriti sa upravom Hep-a , medjutim naišao sam na zid . Zanima me dali je moguće dobiti postupak na sudu ili možda izvansudskom nagodbom ? Također molim ako znate Odvjetnika koji bi vodio taj slučaj ? HVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
magel odgovoreno: 5. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. srpanj 2011. Zemljište je u vašem vlasništvu. Provjerite u katastru da li je ucrtana trafostanica. Trafostanica ima ime pa pročitajte i napišite kako se zove (TS ime)i opišite je (veličina oblik). U kojem mjestu je trafostanica? Trafostanicu nećete maknuti sa svog zemljišta ali ćete moći naplatiti pravo služnosti. Pretpostavka je da trafostanica nije legalno sagrađena, odnosno da nema tada potrebnu lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nadir odgovoreno: 11. ožujak 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2013. Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.