topcet objavljeno: 6. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 6. srpanj 2011. uskoro trebam polagat dsi (zapisničar). Može li mi netko reći šta pitaju iz sustava pravosuđa i službeničkih ! Zanima me da li treba učit zakon o radu i osiguranju baš sve i šta iz tog dijela pitaju, te iz sustava pravosuđa Zakon o javnim bilježnicma, odvjetništvu i državnom odvjetništvu ako radim u sudu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
topcet odgovoreno: 7. srpanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. srpanj 2011. zar nitko nema kakvu informaciju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivana21 odgovoreno: 13. rujan 2011. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2011. Bok! Ja sam isto zapisničar pa me zanimaju tvoja iskustva, ako si polagala DSI i zamolila bi za skriptu ako nije problem! Pozdrav ivanaf2009@windowslive.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
topcet odgovoreno: 9. listopad 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 9. listopad 2011. Polažem sad 15.10., a ti? Najviše me strah pisanja da me ne bi trema ! Nisam učila iz nikakvih skripti sve sam skidala iz narodnih novina, jer moja kolegica ima neke i vidjela sam da uopće nisu pouzdane. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivana21 odgovoreno: 11. listopad 2011. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2011. Joj, želim ti sreću onda! Ja sam si nabavila neke skripte i definitivno budem po njima učila, jer kolko sam pratila ovaj formu, one bi trebale biti dovoljne! Ispit još nisam prijavila, ali trebala bi do kraja godine! Molim te da nam javiš iskustva od subote! Lijepi pozdrav i još jednom SRETNO!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.