1503nina objavljeno: 14. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. srpanj 2011. Molim savijet....zbog drastično smanjenih primanja nisam više u mogućnosti plačati jedan od kredita i nastao mi je dug po kreditnoj kartici..... U vezi sam i sad se nešto šuška o mogućem vjenčanju...mogu li nakon udaje vjerovnici potraživati vračanje dugova od supruga s obzirom da su dugovi samo moji i da su nastali prije braka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
raiderdado odgovoreno: 14. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 14. srpanj 2011. Mogu , jer ako ne popises predbracni imovina se djeli na dva dijela .A tako i tvoja buduca postaje nostiteljem troškova . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tedy00 odgovoreno: 25. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2011. Na žalost logično. Dakle, potpišite taj predbračni ugovor i pokušajte što prije riješiti stare dugove, pa makar podizanjem kredita i vraćanjem starog.... Žao mi je. Puno je ljudi trenutno u situaciji sličnoj vašoj (iako vas to ne tješi). :tuzan: Srdačan pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.