Contija objavljeno: 14. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 14. srpanj 2011. poštovani, nažalost nitko mi nije odgovorio-napisao kako se sastavlja tužba za podjelu bračne stečevine.hitno mi je pa ponovo molim tko zna i hoče li mi predložiti.hvala-contija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
labirint odgovoreno: 15. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2011. Pridružujem se Contiji u zamolbi. Ne mogu svi plaćati odvjetnike i zato smo primorani sami se boriti za svoja prava. A kako nismo pravnici a tužba mora biti koliko toliko u pravnom obliku, a vi sigurno znati gdje bi se na netu mogli naći ti obrasci, uputite nas na iste. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nim3 odgovoreno: 15. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2011. Teško će Vam itko na ovo odgovoriti. Za ovakva pitanja treba angažirati odvjetnika! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
labirint odgovoreno: 15. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2011. nim3 je napisao: Teško će Vam itko na ovo odgovoriti. Za ovakva pitanja treba angažirati odvjetnika! Toga sam se i bojala. E da imam odvjetnika ne bi bila primorana ovako tražiti pomoć. Nakod 2 i po godine mi je napokon gotov razvod a sad moram opet po sudovima. Svejedno hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nim3 odgovoreno: 15. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2011. Svaki predmet ima svoje osobitosti i teško je ovako dati vam neki uniformirani obrazac bez poznavanje činjenica na kojima se temelji tužbeni zahtjev. Nažalost morat ćete angažirati pravnika ili čekati da bivši/a to učini umjesto vas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
labirint odgovoreno: 19. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. srpanj 2011. nim3 je napisao: Svaki predmet ima svoje osobitosti i teško je ovako dati vam neki uniformirani obrazac bez poznavanje činjenica na kojima se temelji tužbeni zahtjev. Nažalost morat ćete angažirati pravnika ili čekati da bivši/a to učini umjesto vas. Bivši to sigurno neće učiniti jer mu takav rasplet situacije ne bi išao u korist. Zar suci ne priznaju ljudski napisanu tužbu u kojoj su navedeni npr. datumi i iznosi kredita koje netko potražuje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 20. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. srpanj 2011. Poštovana Contija, molim da ne triplirate foldere-pišite u jednom koji ste prvo otvorili. Vezano na tužbu-ne postoje ljudski napisane tužbe već one napisane sukladno Zakonu o parničnom postupku-moraju imati određene elemente i udovoljavati određenoj formi. Inače, postupci za diobu bračne stečevine su jedni od najzamornijih postupaka i ja Vam garantiram da ćete kad-tad morati imati odvjetnika. Predlažem Vam da proučite kriterije iz Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći pa ukoliko im udovoljavate, možete zatražiti besplatnog odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.