Jump to content

dežurna sestra zbog nemara ubija pacijente

kekezica

Preporučene objave

Zbog teškog disanja i velike količione vode u tijelu,suprug mi je putem hitne primljen u Šibensku bolnicu na koronalni odjel-intenzivna njega. pošto boljuje od više bolesti,ptsp-a,šečerna bolest,srce,uzeli su ga u obradu.Terapija je trajala pet dana i stanje se vidno poboljšalo, međutim peti dan me nazvala glavna sestra na razgovor sa doktorom u 11 sati,znala sam da mi ima nešto važno reći.

Uglavnom su to bile rijeći, teška je to bolest dobro da je i živio toliko dugo ,da bi na kraju rekao kako je završio u sobi za reimanciju zbog nedovoljno kisika u krvi i povečanje ugljičnog diolsida te je stavljen na raspirator.

ja tada nisam skoro ništa shvatila.

isti dan sam došla u vizitu na intezivnu njegu ,ali njega tamo nije bilo, bolesnici koji su bili s njim u sobi rekli su da je odveden hitno u jutro na odjel reanimacije.

na upit što se dogodilo ,bolesnik koji mi je dao adresu i broj mobitela rekao je da mu je dežurna sestra oko pomoći , koju su zvali skoro pola sata došla i dala nekakvu inekciju da spava te je otišla a da nije ništa ni pogledala,inaće ta sesta je vrlo arogantna i bezobrazna tako su mi rekli sva tri bolesnika,

na moje pitanje ostalim sestrama,koje su tamo radile da mi kažu ime te sestre one su rekle da mi to nemogu reči,zvale su i doktora koji se isto ogradio i rekao da ću sve dobiti napismeno u ponedeljak od glavnog doktor.

pitanje dali ja mogu dobiti ime sestre koja je bila noću dežurna , zašto to taje i dali mogu znati što mu je dala u inekciji i kako dokazati da nije provjerila dotok kisika te zbog nemara izazvala možda i smrt.

Ja zam da ću saznati ime te sestre kad tad dožoiviti će isto što i moj muž ,ja zdravstvu i pravosuđu ništa ne vjerujem ,vjerujem samo sebi i svojoj mudrosti, a ona će to iskusiti.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija