kikiriki19 objavljeno: 21. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 21. srpanj 2011. Imam 19 godina i zavrsila sam trogodisnju skolu, a nakon toga sam upisala vecernju za postizanje 4 stupnja. Sada planiram upisati jednogodisnji tecaj prekvalifikacije, medutim otac prijeti da mi vise ne zeli placati alimentaciju jer imam 19 godina i ne idem u redovnu skolu, da li ima pravo ili ga mogu tuziti. Molim hitno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nim3 odgovoreno: 21. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. srpanj 2011. Otac ima obvezu uzdržavati dijete dok se redovno školuje. Večernja škola nije redovno školovanje. Opreza radi provjerite zakonske odredbe o uzdržavanju i redovnom školstvu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kikiriki19 odgovoreno: 21. srpanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. srpanj 2011. Puno hvala na brzom odgovoru, pokusat cu razgovarati s njime da mi pomogne oko placanja daljnjeg skolovanja, jer ni mama ni ja nemamo prihoda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
twixi odgovoreno: 21. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 21. srpanj 2011. imas pravo nakon zavrsene srednje skole jos 1 godinu primati alimentaciju,moje kcerke su imale takav problem pa su otisle na sud informirati se ,sudac im je dao takav odgovor,ako otac nece onda ga tuzi i morat ce Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.