giga1 objavljeno: 21. srpanj 2011. objavljeno: 21. srpanj 2011. Dobar dan Danas sam dobio kaznu zbog prekoracenja brzine. Ogranicenje je bilo 50 km/h, ja sam vozio 87 km/h, oni su napisali u zapisniku 10km/h manje i pise 77km/h. Kazna 1000 kn. Interesira me sto bi trebao napisati u zalbi, na sta se mogu uhvatiti i ima li to smisla uopce? Mislio sam posto sam jedini zaposleni, a uzdrzavam zenu i dijete od 2god, da se na to uhvatim pa da smanje kaznu. Hvala Citiraj
petpetica odgovoreno: 23. srpanj 2011. odgovoreno: 23. srpanj 2011. Napisati prigovor u kojem treba priznati prekršaj, a od suda tražiti manju kaznu. U prigovoru priložiti platnu listu, potvrdu iz porezne o imovinskom stanju i broju uzdržavanih članova obitelji. Sud će vanraspravno odlučiti o visini kazne. Citiraj
giga1 odgovoreno: 23. srpanj 2011. Autor odgovoreno: 23. srpanj 2011. Jeli mogu povecati kaznu? Citiraj
petpetica odgovoreno: 24. srpanj 2011. odgovoreno: 24. srpanj 2011. Kazna je određena u fiksnom iznosu. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.