Roman_87 objavljeno: 24. srpanj 2011. objavljeno: 24. srpanj 2011. Radio sam kod jednog poslodavca 5 mjeseci, 2 puta sam potpisao ugovor na određeno od 3 mjeseca, ali sam morao dati izvanredan otkaz jer mi poslodavac nije isplatio plaću za 5. mjesec te zbog toga nisam mogao više dolazit na posao. Također mi nije plaćao sve doprinose za mirovinsko i zdravstveno. Moj otkaz su zaprimili 15.7., ali dosad mi još nisu vratili radnu knjižicu, a ovdje na forumu sam pročitao da za to imaju rok 8 kalendarskih dana. Molim vas za neki savjet šta bih mogao napraviti da dobijem što prije radnu knjižicu i neisplaćene plaće... Citiraj
Takotrebabiti odgovoreno: 24. srpanj 2011. odgovoreno: 24. srpanj 2011. Čitam ovaj forum i mislim se kako smo jadni, ja, ti i svi ostali. kakve mjere moramo poduzimati i na koje nivoe se spuštati da donekle zadržimo svoje dostojanstvo. Sretno. Citiraj
Roman_87 odgovoreno: 24. srpanj 2011. Autor odgovoreno: 24. srpanj 2011. Takva nam je država, neki ljudi mogu radit šta hoće, a mi "obični" ljudi na kraju izvisimo. Bit će sreće kad se nešto promjeni i počnu se kažnjavat takvi ljudi.... Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.