spirou objavljeno: 24. srpanj 2011. objavljeno: 24. srpanj 2011. digao mi je pauk auto navodno parkiran na zelenoj površini poanta je da to nije zelena površina, već blato i zemlja poviše asfalta (jer cesta vjerojatno nikad nije čišćena) pokraj ceste se nalazi zelena površina, sa koje zemlja kliže na cestu (valjda uslijed kiša) to zapravo i nije cesta, već neki puteljak došao sam sutradan..parkirao na isto mjesto...lopatom "poskidao" zemlju sa asfalta i uslikao automobilan, parkiran na potpuno istom mjestu - ovaj put na asfaltu imam li šanse za žalbu i može li neki primjer žalbe? hvala p.s. i postoji li neka definicija "zelene površine" Citiraj
petpetica odgovoreno: 25. srpanj 2011. odgovoreno: 25. srpanj 2011. Zabrana parkiranja izvan cesta je regulirana lokalnim propisima gdje je opisana kažnjiva radnja, definicije i ovlast za premještanje vozila. Prigovoriti se može samo na akt koji vam se dostavi, a u njemu mora pisati uputa o načinu žalbe. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.