_ivana_ objavljeno: 24. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 24. srpanj 2011. Molim pomoc Zanima me kako bih najbolje mogla zastititi svoje financije, pokretnine i nekretnine. Naime, moj decko ima izvjesan dug Poreznoj upravi. Trenutno je nezaposlen tako da se oni bas i ne mogu naplatiti. Ukoliko bi mi sklopili brak mogu li oni "sjest" na moju placu, stavit stan na bubanj ili takvo sto? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tedy00 odgovoreno: 25. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2011. Po mom skromnom znanju ne. On je taj dug imao prije sklapanja braka. Savjetujem svakako savjetovanje s nekim iskusnim odvjetnikom, no ukoliko nemate za to mogućnosti, pogledajte malo i Ovršni zakon (NN 139/10), mislim da puno toga možete iščitati iz njega. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tedy00 odgovoreno: 25. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2011. Po mom skromnom znanju ne. On je taj dug imao prije sklapanja braka. Savjetujem svakako savjetovanje s nekim iskusnim odvjetnikom, no ukoliko nemate za to mogućnosti, pogledajte malo i Ovršni zakon (NN 139/10), mislim da puno toga možete iščitati iz njega. Sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
_ivana_ odgovoreno: 26. srpanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2011. Hvala najljepsa, pogledat cu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.