maxsi objavljeno: 26. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 26. srpanj 2011. radim na zatvorenom obliku parkirališta sa naplatnom kućicom i nedavno mi je donesa nekakva obavjest,nardeba u pisanom obliku koja se poziva na ugovor o radu u kojoj stoji da je svaki radnik dužan čistiti svoje radno mjesto,parkiralište kao i naplatnu kućicu.... znam da zvuči banalno ali jeli to moguce da je tako propisano i dali sam ja stvarno dužan čistiti i kupiti smece na 1000m2 parkinga lip pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Draganec odgovoreno: 26. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2011. maxsi je napisao: radim na zatvorenom obliku parkirališta sa naplatnom kućicom i nedavno mi je donesa nekakva obavjest,nardeba u pisanom obliku koja se poziva na ugovor o radu u kojoj stoji da je svaki radnik dužan čistiti svoje radno mjesto,parkiralište kao i naplatnu kućicu.... znam da zvuči banalno ali jeli to moguce da je tako propisano i dali sam ja stvarno dužan čistiti i kupiti smece na 1000m2 parkinga lip pozz Ako se radi o obavijesti,odnosno naredbi u pisanom obliku koja se poziva na ugovor o radu,koja je uredno potpisana od strane poslodavca (direktora i sl.) štambilj,urudjbeni broj i klasa te datum uručenja odnosno pisanja, opis poslova i radnih zadataka,smatram da je to u redu. Možda je dotična firma donijela kakav novi pravilnik,ustrojstvo radnih mjesta,a sigurno i veču plaču za gore navedeni posao. Vidite dali imate pravo na žalbu,prigovor ili ako Vam se ne sviđa,dati otkaz. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maxsi odgovoreno: 26. srpanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2011. donesne je čisto iz razloga jer sam ja kao prvi odbio čistiti parking uz obrazloženje da nije u mom opisu posla da čistim smece iz obližnjih fastfood...neman nikavih dodataka ra placu zbog ovoga ) a sve je uredno potpisano i pečetirano kao sto si i naveo jos imamo i penale od 10% odbitka sa place ako to odbijemo napravit ... katastrofa znači ako točno nije utvrđeno koji posao smo dužni obavljati( u ovom slučaju naplata parkinga) kad potpišemo ugovor mozemo dobit nardebu sličnu ovoj za bilo šta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Draganec odgovoreno: 26. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2011. maxsi je napisao: donesne je čisto iz razloga jer sam ja kao prvi odbio čistiti parking uz obrazloženje da nije u mom opisu posla da čistim smece iz obližnjih fastfood...neman nikavih dodataka ra placu zbog ovoga ) a sve je uredno potpisano i pečetirano kao sto si i naveo jos imamo i penale od 10% odbitka sa place ako to odbijemo napravit ... katastrofa znači ako točno nije utvrđeno koji posao smo dužni obavljati( u ovom slučaju naplata parkinga) kad potpišemo ugovor mozemo dobit nardebu sličnu ovoj za bilo šta Valjda smatraju da je ušteda u firmi ako ne zapošljavaju čistaćicu,ili smatraju da niste dovoljno iskorišteni radnim mjestom naplate parkinga "pa ajd idemo mu i to utrapit jer ima vremena". Nije sramota radit,ako treba i g.... čistit,samo plati dobro i na vrijeme. Ne znam u kojoj ste stručnoj spremi,ali... znate što mislim,odlučite sami. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.