Jump to content

interesantno

maxsi

Preporučene objave

radim na zatvorenom obliku parkirališta sa naplatnom kućicom i nedavno mi je donesa nekakva obavjest,nardeba u pisanom obliku koja se poziva na ugovor o radu u kojoj stoji da je svaki radnik dužan čistiti svoje radno mjesto,parkiralište kao i naplatnu kućicu....

znam da zvuči banalno ali jeli to moguce da je tako propisano i dali sam ja stvarno dužan čistiti i kupiti smece na 1000m2 parkinga lip pozz

Dijeli na drugim stranicama

maxsi je napisao:

radim na zatvorenom obliku parkirališta sa naplatnom kućicom i nedavno mi je donesa nekakva obavjest,nardeba u pisanom obliku koja se poziva na ugovor o radu u kojoj stoji da je svaki radnik dužan čistiti svoje radno mjesto,parkiralište kao i naplatnu kućicu....

znam da zvuči banalno ali jeli to moguce da je tako propisano i dali sam ja stvarno dužan čistiti i kupiti smece na 1000m2 parkinga lip pozz

Ako se radi o obavijesti,odnosno naredbi u pisanom obliku koja se poziva na ugovor o radu,koja je uredno potpisana od strane poslodavca (direktora i sl.) štambilj,urudjbeni broj i klasa te datum uručenja odnosno pisanja, opis poslova i radnih zadataka,smatram da je to u redu.

Možda je dotična firma donijela kakav novi pravilnik,ustrojstvo radnih mjesta,a sigurno i veču plaču za gore navedeni posao.

Vidite dali imate pravo na žalbu,prigovor ili ako Vam se ne sviđa,dati otkaz. :kavica:

donesne je čisto iz razloga jer sam ja kao prvi odbio čistiti parking uz obrazloženje da nije u mom opisu posla da čistim smece iz obližnjih fastfood...neman nikavih dodataka ra placu zbog ovoga :)) a sve je uredno potpisano i pečetirano kao sto si i naveo jos imamo i penale od 10% odbitka sa place ako to odbijemo napravit ...

katastrofa znači ako točno nije utvrđeno koji posao smo dužni obavljati( u ovom slučaju naplata parkinga) kad potpišemo ugovor mozemo dobit nardebu sličnu ovoj za bilo šta

maxsi je napisao:

donesne je čisto iz razloga jer sam ja kao prvi odbio čistiti parking uz obrazloženje da nije u mom opisu posla da čistim smece iz obližnjih fastfood...neman nikavih dodataka ra placu zbog ovoga :)) a sve je uredno potpisano i pečetirano kao sto si i naveo jos imamo i penale od 10% odbitka sa place ako to odbijemo napravit ...

katastrofa znači ako točno nije utvrđeno koji posao smo dužni obavljati( u ovom slučaju naplata parkinga) kad potpišemo ugovor mozemo dobit nardebu sličnu ovoj za bilo šta

Valjda smatraju da je ušteda u firmi ako ne zapošljavaju čistaćicu,ili smatraju da niste dovoljno iskorišteni radnim mjestom naplate parkinga "pa ajd idemo mu i to utrapit jer ima vremena".

Nije sramota radit,ako treba i g.... čistit,samo plati dobro i na vrijeme.

Ne znam u kojoj ste stručnoj spremi,ali... znate što mislim,odlučite sami. :palac:

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija