rizibizi objavljeno: 27. srpanj 2011. Dijeli objavljeno: 27. srpanj 2011. Ako sam na krivom mjestu molim premjestite.... Molim hitno pomoć... Živimo u kući na kat... Na prvom katu je moja obitelj a u potkrovlju susjed... Dođem danas s posla i nađem puno dvorište ljudi...u stubištu kamere i još više ljudi...da skratim...snima se serija koja ide na RTL-u... cijeli dan... galama je velika... mene nije niko ništa pitao... treba li njima dozvola za snimanje? Snimali su i stubište i dvorište... dijete je bilo doma i reklo mi je...zašto to pitam... prije mjesec dana je moja cura u stubištu razgovarala s prijateljicom i smijale su se.. u 17.30 sati... susjeda je doletila i napala ju... prijetila se policijom... kaže da remeti kućni red!!! Jesu li bili dužni tražiti dozvolu od oba stanara? Molim ako netko zna da mi kaže... snimanje još uvijek traje... pls... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sepltura odgovoreno: 30. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 30. srpanj 2011. pa imate predstavnika stanara,ne vjerujem da bi išta snimali da nemaju dozvolu,raspitajte se malo,pitaj te,možete se javiti i policiji,vjerojatno i oni znaju za to snimanje,ipak je to velika televizijska kuća. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.