dmak objavljeno: 1. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 1. kolovoz 2011. Pozdrav svima. Prvi put sam na ovom forumu na način da postavljam temu jer mi treba pomoć. Ako sam neprimjerenoj kategoriji molim recite mi gdje da postam ovaj problem. Radi se o slijedećem: donedavno sam bio prijavljen na adresi na kojoj žive moj otac, majka i sestra. Usput, nisam sa njima u baš srdačnim odnosima. Dio pošte još dolazi na tu staru adresu. I tako je prije neki dan došla ona "žuta ceduljica". Sestra se uredno potpisala mojim imenom i prezimenom, bar sve tako kaže moj otac koji je pred mene bacio neku svjetloplavu kuvertu na kojoj piše "ovrha". Netko se u svakom slučaju potpisao. Ja nisam. Na moje riječi kako je to nedopustivo da se netko potpisuje umjesto mene on je pokidao još neotvorenu pošiljku i bacio je u uličnu kantu. Što da radim? Kako da postupim? Mislim da se radi o ovrsi u vezi duga T-Comu, ali više me zanima kako spriječiti da se ovakve stvari više ne događaju. Da li sam dužan prijaviti ovakvo ponašanje i kome? Unaprijed se zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.